tonpraatfotoS

welkom!

Welkom op dé site met tonpraatfoto's! 

Tonpraten is een geweldig vak. Niet echt ergens mee te vergelijken. Geen cabaret, geen stand-up comedy. Wel onwijs grappig. Tonpraten is een vak apart.

Ik hou ervan. En omdat ik vind dat er veel te weinig aan promotie gedaan wordt, combineer ik het met mijn andere passie: fotografie. 

Ik fotografeer om achteraf te laten zien hoe geweldig een avond is geweest, en tegelijkertijd leuke foto's te genereren die te gebruiken zijn voor posters, affiches en andere promotie-doeleinden.

Wil je graag een (tonpraat)evenement door mij vast laten leggen? Of wil je foto's van mij gebruiken? Stuur dan een berichtje naar info@tonpraatfotos.nl of via messenger op mijn Facebookpagina.

 

Naast tonpraters fotografeer ik natuurlijk ook regelmatig andere onderwerpen. Deze zijn terug te vinden onder het kopje 'Anders'.

Mocht je bezwaar hebben dat foto's met jouw beeltenis hier online staan, laat het me weten (zonder opgaaf van reden). Geen probleem ze eraf te halen. Voor meer info over mij en het ontstaan van deze website, zie onder het kopje Over Mij.


hilvarenbeek, 18 april 2020

Ook dit jaar gaan we van start met de jeugdtonpraatakkudemie in Hilvarenbeek, hetzij in aangepaste vorm vanwege corona. Vorig jaar was een daverend succes met wel 18 deelnemers! Daar doen we het voor. We gaan er wederom een mooi seizoen van maken.

Hieronder de promo-video voor 2020.


genemuiden, 7 maart 2020

Op 7 maart reisde ik af naar Genemuiden (Overijssel) voor de jaarlijkse tonpraatavond aldaar. Het was wederom een gezellige en geslaagde avond! In de ton stonden: Hans Verbaarschot, Freddy van den Elzen, Koop Drost en Wichard de Benis. De presentatie was in handen van Luuk Drost.

Hans Verbaarschot

Freddy van den Elzen

Koop Drost

Wichard de Benis

Presentatie en publiekMill, 20 en 21 februari 2020

Elk jaar zo net voor carnaval is het twee dagen afgeladen vol in 't Lagerhuis in Mill. Daar is het dan namelijk lachen geblazen tijdens de Showavonden die georganiseerd worden door Maarten de Groot. Tonpraten van de bovenste plank!

Deze editie konden de mensen genieten van Erik Mulder, Wichard de Benis, Jasper van Gerwen, Andy Marcelissen, Rob Scheepers (Helmond), Frans Bevers en Dirk Kouwenberg. Wederom twee geslaagde avonden!

Erik Mulder

Wichard de Benis

Jasper van Gerwen

Andy Marcelissen

Rob Scheepers (Helmond)

Frans Bevers

Dirk Kouwenberg

En de rest...


op stap met... boy jansen, 15 februari 2020

Op 15 februari ging ik met Boy Jansen op pad om een foto-docu te maken. De 10e alweer! En wat heb ik weer gelachen, zowel op de avond zelf, als bij het maken van deze video.

Uiteraard staan de losse foto's weer onder de video.


op stap met... rob scheepers, 1 februari 2020

Op 1 februari ging ik met Rob Scheepers mee naar de seniorenmiddag van de Brouwhazen in Brouwhuis (Helmond) om zijn optreden als Joop van de Kringloop bij te wonen én vast te leggen. Het was gezellig en de mensen hebben genoten. Missie geslaagd!op stap met... dolf schrama, 26 januari 2020

Op zondagmiddag 26 januari ging ik weer eens op stap met een tonprater om een leuke video/foto-docu te maken. Inmiddels alweer aflevering 9! Dit keer was de beurt aan Dolf Schrama.

Dolf vermaakte als Gertrutte Uierzalf de ouderen in Geldrop op de seniorenmiddag van de Geldropse Jagers. Het was erg gezellig en de video is hieronder te bekijken. Natuurlijk staan de losse foto's er weer onder!


Meer foto's bekijken? Kijk dan bij: vorige evenementen, foto-docu's en/of anders.