tonpraatfotoS

welkom!

Welkom op dé site met tonpraatfoto's! 

Tonpraten is een geweldig vak. Niet echt ergens mee te vergelijken. Geen cabaret, geen stand-up comedy. Wel onwijs grappig. Tonpraten is een vak apart.

Ik hou ervan. En omdat ik vind dat er veel te weinig aan promotie gedaan wordt, combineer ik het met mijn andere passie: fotografie. 

Ik fotografeer om achteraf te laten zien hoe geweldig een avond is geweest, en tegelijkertijd leuke foto's te genereren die te gebruiken zijn voor posters, affiches en andere promotie-doeleinden.

Wil je graag een (tonpraat)evenement door mij vast laten leggen? Of wil je foto's van mij gebruiken? Stuur dan een berichtje naar info@tonpraatfotos.nl of via messenger op mijn Facebookpagina.

 

Naast tonpraters fotografeer ik ook met enige regelmaat andere onderwerpen. Deze zijn terug te vinden onder het kopje 'Anders'.

Mocht je bezwaar hebben dat foto's met jouw beeltenis hier online staan, laat het me weten (zonder opgaaf van reden). Geen probleem ze eraf te halen. Voor meer info over mij en het ontstaan van deze website, zie onder het kopje Over Mij.


budel, 4 november 2019

Op 4 en 5 november was het weer tijd voor de jaarlijkse try-outs in De Klimroos in Budel. Op de maandag was ik erbij, en kon daar de nieuwste creaties van Arie Schoofs, Judith Nicols, Jordi Smeulders, Jan Eestermans, Frans Bevers, Dolf Schrama, Bart Ketelaars en Twan van Oers aanschouwen. Een leuke en gezellige avond!

Arie Schoofs

Judith Nicols

Jordi Smeulders

Jan Eestermans

Frans Bevers

Dolf Schrama

Bart Ketelaars

Twan van Oers


diessen, 2 november 2019

Elk jaar wordt in Diessen de Zes Kernen Kwats georganiseerd door C.V. De Stopnaolden. Twee avonden gevuld met lachwekkende verhalen van kletsers uit de regio. Op de tweede avond (de zaterdag) was ik erbij. Het was gezellig en de zaal heeft het hoorbaar goed naar de zin gehad! Deze editie stonden in de ton: Wendy Stads, Corne de Rooij, Willem Weijters, Ton de Lepper, Carlo Aerts en Iveke van Gerven.

Wendy Stads

Corne de Rooij

Willem Weijters

Ton de Lepper

Carlo Aerts

Iveke van Gerven

Overig (opening, presentatie etc.)valkenswaard, 27 oktober 2019

Elk jaar vinden er in Valkenswaard de Brabantse Bonte Avonden plaats. Vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag lachen om 6 hilarische verhalen aangevuld met een heerlijke Brabantse koffietafel. Deze editie stonden Erik Mulder, Frans Bevers, Andy Marcelissen, Freddy van den Elzen, Berry Knapen en Jasper van Gerwen in de ton. Wat hebben we gelachen!

Erik Mulder

Frans Bevers

Andy Marcelissen

Freddy van den Elzen

Berry Knapen

Jasper van Gerwen

Overig (publiek, presentatie, muzikaal intermezzo etc.)uden, 26 oktober 2019

Zaterdag 26 oktober was het weer tijd voor het jaarlijkse tonpraten bij de Peelknijnen, georganiseerd door Jan de Barse. Deze editie stonden er maar liefst 7 kletsers in de ton, te weten: Jan Strik, Helga Cornelissen, Rob Bouwman, Rien van Genugten, Erik MulderRob van Elst en Hans Verbaarschot. Een gezellige avond!

Jan Strik

Helga Cornelissen

Rob Bouwman

Rien van Genugten

Erik Mulder

Rob van Elst

Hans Verbaarschot

Kapel, presentator en publiek


helmond, 25 oktober 2019

Op 25 oktober was het dan zover: de finale van Kletstoernooi De Goeie To(o)n in Helmond! De zes finalisten waren Wichard de Benis, Twan van Oers, Rob Scheepers (Helmond), Theo Nellen, Joep de Wildt en Iveke van Gerven. De zaal werd goed opgewarmd door amusementsgroep Ta-daa!.

Joep de Wildt was de grote winnaar met zowel de eerste juryprijs, de Frans Brugmans publieksprijs als een wildcard voor de Keiebijters. Theo Nellen haalde eveneens een wildcard en de tweede juryprijs en Iveke won de derde juryprijs. De derde wildcard ging naar Wichard.

Ta-daa!

Wichard de Benis

Twan van Oers

Rob Scheepers

Theo Nellen

Joep de Wildt

Iveke van Gerven

Overig (presentatie, uitslag etc.)


son en breugel, 19 oktober 2019

Op 19 oktober ging ik voor het eerst naar het tonpraten in het Vestzaktheater in Son en Breugel. Nou dat is voor herhaling vatbaar!

Het was een heel gezellige avond met dit keer in de ton: Berry Knapen, Hans Verbaarschot, Boy Jansen, Robert Keepers, Frank Schrijen en Jasper van Gerwen.

Berry Knapen

Hans Verbaarschot

Boy Jansen

Robert Keepers

Frank Schrijen

Jasper van Gerwen

Overig (presentatie, publiek etc.)


Meer foto's bekijken? Kijk dan bij: vorige evenementen, foto-docu's en/of anders.