anders

millse pulling

2 juni 2018

Op 2 juni was ik aanwezig bij de Millse Pulling. Aan het begin van de avond werd een wedstrijd trekkertrek gereden in diverse klassen. Mooie machines en veel pk's.

Daarna brak het feest- en muziekspektakel los in de feesttent op het wedstrijdterrein. Het was voor mij de eerste keer dat ik een concert fotografeerde, dus veel uitgeprobeerd en bijgeleerd! Wat was dat leuk om te doen! Als ik de kans krijg, doe ik het een volgende keer zeker weer. En dan neem ik mijn lichtsterke zoomlens ook mee (die had ik nu thuis gelaten om eerst maar eens te bezien hoe een en ander zou verlopen). Geweldige ervaring.

Ondertussen heb ik natuurlijk ook genoten van de muziek. Eerst stonden Pap en Pudding op het programma, zij hadden direct de toon gezet met hun vrolijke feestmuziek. Daarna was het de beurt aan de Daredevils. Zij brachten verrassende medleys en lieten het publiek nog wat harder springen. Tussen de bedrijven door zorgde DJ Maarten voor gezellige feestmuziek om de stemming erin te houden. Er werden veel verzoekjes gedaan en het was duidelijk zichtbaar dat iedereen genoot. Een mooie avond in Mill!

Pulling

Pap en Pudding

Daredevils

DJ Maarten

Geposeerde (publieks)foto's