helmond, 27 november 2020

Ik heb al vaak gezegd dat Helmond een prachtige stad is. Vandaag was ik onderweg en kwam ik langs de Warande gereden, een stadspark zoals alleen Helmond dat heeft. Ik kon het niet laten om even snel een tussenstop te maken en een paar foto's te knippen.


oudenbosch, 15 november 2020

Oudenbosch ligt mooi omgeven door het groen, onder andere het Pagnevaartbos. Ik ben er op een ochtend op uit getrokken om er wat foto's te schieten.


jeugdtonpraatakkudemie hilvarenbeek, 2 oktober 2020

Wederom een supergeslaagde avond!


jeugdtonpraatakkudemie hilvarenbeek, 25 september 2020

Ook op deze avond hebben we de talenten zien groeien. Zo mooi om te zien, dat enthousiasme en alle creativiteit!


weert, 20 september 2020

Op een zondagavond ben ik naar het Weerterbos gegaan om herten te spotten. Die heb ik zeker wel gezien en gehoord (aangezien het nu bronsttijd is en de mannetjes volop burlen), helaas kwamen ze niet dichtbij genoeg voor een close-up foto. Desondanks was het een fijne wandeling, heb ik een bijzondere aardster gezien en heb ik toch nog wat leuke foto's kunnen schieten.


mill, 20 september 2020

De Zomerton van afgelopen juli was een groot succes, dus dat wilde Maarten de Groot wel eventjes overdoen. En zo geschiedde op zondagmiddag 20 september. Ditmaal stonden Andy Marcelissen, Peter van der Maas en Joep de Wildt garant voor een middagje lekker lachen. Wederom geslaagd!


erp, 19 september 2020

Tonpraten is natuurlijk heel goed te combineren met een gezellig diner. 'Tussen de soep en erpel', wordt ook wel eens gezegd. Zo organiseerden ze dat in Erp ook. Een heerlijk menu aangevuld met slappe zever. Die slappe zever werd verzorgd door HardGelach, oftewel Boy Jansen, Rob Scheepers (Helmond) en Freddy van den Elzen. Uiteraard een geslaagde avond! Wil je ze ook eens boeken? Kijk voor meer informatie op hun website: www.hard-gelach.nl


jeugdtonpraatakkudemie hilvarenbeek, 18 september 2020

En alweer de 3e lesavond voor onze jeugdtonpraatakkudemie. Heerlijk om de gedrevenheid van deze talenten te zien!


boxtel, 13 september 2020

Op zondagmiddag werd bij D'n Hop weer een middagje entertainment georganiseerd voor het goede doel: Help Niki op de been! Het was een supergeslaagden middag met een mooie opbrengst. Het publiek kon genieten van tonpraters Ludo van Vliet, Frans Bevers, Freddy van den Elzen, Rob Scheepers en Boy Jansen. Tussendoor waren er verrassingsacts van de Dorini's en Peter Selie. Iedereen heeft zich kostelijk vermaakt!


luyksgestel, 12 september 2020

Helaas moest vanwege het coronavirus Wanne Klets 2020 afgelast worden. Maar.. op 12 september heeft hier een mooi alternatief voor plaatsgevonden! Pik en Ik organiseerden Wanne Klets Open Air en dit was een groot succes. In het openluchttheater De Hunnenbergen was het lachen, gieren, brullen met Berry Knapen, Erik Mulder, Dirk Kouwenberg en Joep de Wildt!


jeugdtonpraatakkudemie hilvarenbeek, 4 september 2020

Wat hebben onze tonpraters in spe goed hun best gedaan! Ze zijn aan de gang gegaan met het maken van een 'kapstok' voor hun typetje en er kwamen al doende al direct een hoop grappen bovendrijven. Trots op deze groep!

Derde jaargang van onze Jeugdtonpraatakkudemie, 2e lesavond :)


lage mierde, 2 september 2020

Op 2 september ging ik lunchen bij 't Vooranker in Lage Mierde. Daar liepen ook zeer mooie runderen rond en er stonden wat fruitbomen. Ik kon het niet laten wat foto's te schieten ;)


altweerterheide, 23 augustus 2020

Op zondagmiddag 23 augustus reed ik naar dorpshuis De Paol in Altweerterheide voor 'Des pas lache'. Een gezellige kletsmiddag met Rob Scheepers (Helmond), Freddy van den Elzen en Dirk Kouwenberg. Boy Jansen presenteerde het geheel. Het was een geslaagde eerste editie en was daarmee voor herhaling vatbaar!

Rob Scheepers (Helmond)

Freddy van den Elzen

Dirk Kouwenberg

Presentatie (Boy Jansen) en publiek


neer, 9 augustus 2020

Helaas kon het jaarlijkse Boete Buutte Gala in Neer geen doorgang vinden door COVID-19, maar Mathijs Joosten van 't Raodhoes had een leuk alternatief bedacht: de Boete Buutte Borrel. En dat was een succes! Degenen die optraden, waren Ger Frenken, Rob Scheepers (Helmond), Freddy van den Elzen, Boy Jansen en Marleen Rutten. Een hele mooie middag.

Ger Frenken (presentatie en buut)

Rob Scheepers (Helmond)

Freddy van den Elzen

Boy Jansen (presentatie en buut)

Marleen Rutten


mill, 19 juli 2020

Foto's van de allereerste Zomerton in Mill! Na lange tijd 'droog' te hebben gestaan, mochten we eindelijk weer de wei in. In dit geval letterlijk 😉
Wat heb ik dit gemist! Wat heb ik genoten van deze vakmensen; Rob Scheepers (Helmond), Freddy van den Elzen en Boy Jansen! Wat heb ik gelachen! Wat was het leuk om vrienden weer eens te zien, zowel in de ton als in het publiek! Ik kijk nu alweer uit naar de volgende 😊


Meer foto's bekijken? Kijk dan bij: vorige evenementen, foto-docu's en/of anders.