jeugdtonpraatakkudemie hilvarenbeek, 27 november 2021

Het was een raar jaar. Wel lockdown, geen lockdown. Wel cursusavonden, geen cursusavonden. Uiteindelijk hebben we er toch een volbrachte akkudemie van kunnen maken met een zinderende finale! Geniet na met deze foto's.


dommelen, 19 november 2021

Op 19 november 2021 kon de tweede voorronde van het Brabants Kampioenschap Tonpraoten plaatsvinden. Ook deze avond was weer supergeslaagd! Aan het einde van de avond werden de finalisten bekend gemaakt. Dit waren Rob Bouwman, Hans Eijkemans, Tom van Osch, Rien van Genugten, Iveke van Gerven, Berry Knapen, Boy Jansen en Peter van der Maas.

Arian Compen

Tom van Osch

Peter van der Maas

Bart Ketelaars

Hans Eijkemans

Willem Rongen

René van den Eijnden

Marina Wilbers

Dirk Kouwenberg met zijn winnende buut van de vorige kampioenschappen in 2020

Presentatie, groepsfoto en uitslagen


dommelen, 18 november 2021

Op 18 november 2021 was het eindelijk weer tijd voor de eerste voorronde van het Brabants Kampioenschap Tonpraoten, georganiseerd dor carnavalsvereniging Anders Dan Anders. Een mooie avond!

Wichard de Benis

Rien van Genugten

Berry Knapen

Rob Bouwman

Marc Rongen

Boy Jansen

Jorlan Manders

Iveke van Gerven

Gilberto Claassen

Presentatie en groepsfoto


veldhoven, 14 november 2021

Op 14 november mocht ik aansluiten bij 'Jaanke Geblaoze', bestaande uit Andy Marcelissen, Peter van der Maas en Joep de Wildt. Deze drie verzorgden een middagvullend programma en gejaankt (van het lachen) werd er! Een geslaagde middag.


jeugdtonpraatakkudemie hilvarenbeek, 31 oktober 2021

Op 31 oktober hielden we de generale repetitie van onze jeugdige talenten in de ton. De optredens zijn veelbelovend voor de finale-middagen! We zijn trots :)


helmond, 29 oktober 2021

De finale van de Goeie To(o)n! Wat een spanning en wat een mooie avond. Arian Compen ging er met de publieksprijs en de juryprijs vandoor. De andere juryprijzen ging naar Koen Verstappen en Hans Keeris. Arian, Koen en Riza kregen daarnaast een wildcard voor het Keiebijters Kletstoernooi 2022.

KUUB

Arian Compen

Tom van Osch

Hans Keeris

Koen Verstappen

Rob Bouwman

Riza Tisserand

Overig


helmond, 22 oktober 2021

Op de tweede voorronde van Kletstoernooi De Goeie To(o)n was Rob Bouwman de publiekslieveling. Rob staat samen met Arian in de finale. De jury heeft daarnaast Hans Keeris, Riza Tisserand, Koen Verstappen en Tom van Osch verkozen tot finalist.

Roel de Bresser

Pim Velthuijs

Rob Bouwman

Willem Rongen

Twan van Oers

Koen Verstappen

Tom van Osch

Iveke van Gerven

Freddy van den Elzen

Overig


helmond, 15 oktober 2021

Gelukkig kon in 2021 Kletstoernooi De Goeie To(o)n weer plaatsvinden! Wat hadden we dit gemist. Iedereen had er zin in en lachte honderduit. Een groot succes wederom. Arian Compen was de publiekslieveling van deze avond, de eerste voorronde.

René van Boxtel

Gerard van Veijfeijken

Arian Compen

Robert van Dijk

Peter van der Maas

Patrick van Horne